Menus Tardor 2013

– Gnocchi de remolatxa i farina de espelta integral. Amb besciamela i cebas, + julivert i api (molt finets);

– Brocoli fets al sarten + bledes (part verd) i fulles de remolatxa;

-Carbassa al forn, amb especies i oli d’oliva;

-Burgur amb cebas , pastanagues i crema de pessòls;

-Tarta de farina de kamut, amb el suc de mitja sandia, mes trocets de la mateixa, arandanos secs, goji, coco rallat i una cullerada de sucre de caña.

********************************************************************

– Arroz integral amb Shitakes (bulets japonèsos);

-Hamburgueses vegetals amb cigrons i saracè + herbes i especies (x3);

-Coliflors amb besciamela de espelta int. + api i cebas;

– Ensalada de espelta integral en gra, enciam, tomaquets cerry, cogombre i pipas de carbassa;

– Tarta de espelta int. i remolatxa, amb civada, estevia y panses.

********************************************************************

-Arroz int. amb peix tipo orada, cebas i pastanagues;

-Brocoli, bollits i sartejats, i coll fet al forn, amb besciamela de pesòls;

-Pasta de trigo integral amb cabas caramelizada i fulles de brocoli fets chips;

-Polenta amb azukis;

-Galletes de civada, canella i gengibre, mes chia i llavors de cañamo.

********************************************************************

– Pasta de trigo integral amb bolets secs Trompetas de la mort i ceps;

-Tempura de pastanagues a estirilles, amb llenties pardines;

-Coll lombarda al sarten amb cebes i salsa de tomaquets, julivert i api;

-Naps bollits, sartejats i amb salsa de thaine i llet de civada;

-Pa de segol.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s