– Gnocchi de remolatxa i farina de espelta integral. Amb besciamela i cebas, + julivert i api (molt finets);
– Brocoli fets al sarten + bledes (part verd) i fulles de remolatxa;
-Carbassa al forn, amb especies i oli d’oliva;
-Burgur amb cebas , pastanagues i crema de pessòls;
-Tarta de farina de kamut, amb el suc de mitja sandia, mes trocets de la mateixa, arandanos secs, goji, coco rallat i una cullerada de sucre de caña.
********************************************************************
– Arroz integral amb Shitakes (bulets japonèsos);
-Hamburgueses vegetals amb cigrons i saracè + herbes i especies (x3);
-Coliflors amb besciamela de espelta int. + api i cebas;
– Ensalada de espelta integral en gra, enciam, tomaquets cerry, cogombre i pipas de carbassa;
– Tarta de espelta int. i remolatxa, amb civada, estevia y panses.
********************************************************************
-Arroz int. amb peix tipo orada, cebas i pastanagues;
-Brocoli, bollits i sartejats, i coll fet al forn, amb besciamela de pesòls;
-Pasta de trigo integral amb cabas caramelizada i fulles de brocoli fets chips;
-Polenta amb azukis;
-Galletes de civada, canella i gengibre, mes chia i llavors de cañamo.
********************************************************************
– Pasta de trigo integral amb bolets secs Trompetas de la mort i ceps;
-Tempura de pastanagues a estirilles, amb llenties pardines;
-Coll lombarda al sarten amb cebes i salsa de tomaquets, julivert i api;
-Naps bollits, sartejats i amb salsa de thaine i llet de civada;
-Pa de segol.