Comunitat Ecoconsciente!
Septembre es el mes mès important en la cultura pajesa: es prepara la terra per a l’hivern, es sembran els nous brots i es posan les bases per la temporada que ve. Nosaltres també estem sembrant idees i preparant la terra per els projectes futures.
Portem anys treballant per sensibilitzar i difundir cultura alimentària i sostenibilitat i sempre vam fer-lo cubrent els mínims dels gastos. Ara ens sentim preparats per créixer i ampliar nostra oferta. Per aixo, i valorar èticament les hores de dedicació al projecte, aportarem unes petites modificacions als preus dels menús i entregues. Una petita contribució per la vostra part i un gran canvi per la sosteniblitat i el èxit de Ecoconscient.
Us esperem amb portes obertes per noves propostes i sembrar junt@s el noves llavors.
Un salut Conscient!
Mattia, Stefania i tota la família Ecoconscient 💚🌱
Vull tastar el menú vegetarià, però no em senta bé, ni el pebrot vermell, ni el cogombre, ni l’enciam, si els brots, no sé si és posible un menú tenim en compte això
Me gustaMe gusta
Hola bones,
per la teva amanida no hi haurà cap problema, les asemblem al moment per poder escoltar les vostres instrucciòns alhora de escollir els ingredients.
saluts ecoconscients
mattia.
Me gustaMe gusta