Setembre 🌱🌱🌱

Comunitat Ecoconsciente!

Septembre es el mes mès important en la cultura pajesa: es prepara la terra per a l’hivern, es sembran els nous brots i es posan les bases per la temporada que ve. Nosaltres també estem sembrant idees i preparant la terra per els projectes futures.

Portem anys treballant per sensibilitzar i difundir cultura alimentària i sostenibilitat i sempre vam fer-lo cubrent els mínims dels gastos. Ara ens sentim preparats per créixer i ampliar nostra oferta. Per aixo, i valorar èticament les hores de dedicació al projecte, aportarem unes petites modificacions als preus dels menús i entregues. Una petita contribució per la vostra part i un gran canvi per la sosteniblitat i el èxit de Ecoconscient.

Us esperem amb portes obertes per noves propostes i sembrar junt@s el noves llavors.

Un salut Conscient!

Mattia, Stefania i tota la família Ecoconscient 💚🌱

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s