Projecte CUIN-A-CTIVA : Nutrició Conscient amb plantes Medicinals.

Qui som: Activistes per la Educació de l’Alimentació Ecológica i la seva Práctica.

L’ Objectiu es divulgar al conexement i compartir expériencies en el entorn de les plantes i espécies vegetals posant-les en práctica a la cucina.

Els nostres alíments són cada vegada meyns naturals i estan més farcits de productes tóxics. El menjar escombraria és cada vegada més present a les nostres vides i les substencies tòxiques cada vegada més complicades per reconeixer-les.

Cal recuperar la Soberanía dels Aliments sobre els que menjem i fer valer la importancia del retorn de la educació dels alíments ecológics sense sustancies toxiques. Fer saber que hi han altres alternatives per millorar la teva calitat de vida vist que som ho que menjem.

Ja ho estem fent !!!!! Cuinant, sense fer servir distribuidors de cadenas de supermercats, adquirint als productes directament als productors, elaborándo-les amb métod i servint-les a la teva taula.

Treballem com un servei de catering obiert a particulars i/o events com firas, mercats artesanals, presentacions, exposicions y conferencies.

Estem organizats per cuinar plats integrals i ecológics en parades de mercats l’aire lliure , terrazas , espais interiors i locals.

Com particular també, pots disfrutar del servei “ET CUINEM A CASA TEVA”, un servei exclusiu, en el qual portarém tots els productes amb els que anem a cuinar, en base al menù seleccionat previament, a la teva cuina, i tu podrás assistir-nos per aprendre com fer-ho de tu mateix.

Ofrerím diferents opcions de Menú amb plantes medicinals i ingredients seleccionats per:

-dietas vegetarianas o veganas,

-menjar per celíacs,

-diabétics,

-hiperténsos,

-nens.

Preus:

(mini. 2 persones) 4eur/persona , es fan ofertas per grups y menús setmanales (Packs “De Dilluns a Divendres” amb 2 entregues setmanals, per qui treballa sensa parar) S’ACEPTA UN 20% DE PAGO EN ECOS (moneda social de la Cooperativa Integral Catalana).

MAS INFO –

Si estas interesad@a contacta amb nosaltres a través de la web: mattia@moviments.net;

Mvl. 662286322,

Salut i Bons Aliments!

Proyecte Nutrició Conscient.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s